Έκοψαν πίτα τα τμήματα υποδομής του Κένταυρου Λιβαδειάς!

Τα τμήματα υποδομής του Κένταυρου Λιβαδειάς έκοψαν την Τρίτη την πίτα τους, με τυχερό τον Περιφερειακό Ομοσπονδιακό προπονητή Αργύρη Κουβάρα που ήταν ο προσκεκλημένος της εκδήλωσης!

Η ανακοίνωση του Κένταυρου Λιβαδειάς:

Την Τρίτη 08/02/2022 στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Λιβαδειάς πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου μας για τα τμήματα του παιδικού, του παμπαιδικού, των ακαδημιών και των σούπερ μίνι σε ένα ωραίο και ευχάριστο κλίμα.

Παρών ήταν και ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός προπονητής της ΕΣΚΑΣΕ κ. Αργύρης Κουβάρας ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του και ήταν μάλιστα και ο τυχερός καθώς κέρδισε το φλουρί, του ευχόμαστε κάθε καλό στη νέα χρονιά που διανύουμε και πολλές επιτυχίες!!!

Στα αγωνιστικά δρώμενα το παιδικό μας τμήμα το Σάββατο 12/02/2022 ξεκινάει τις υποχρεώσεις του για την β’ φάση του πρωταθλήματος έπειτα από σχεδόν 2 μήνες και αντιμετωπίζει στο πρώτο παιχνίδι την ομάδα του Τελεθριακού στο κλειστό της Λιβαδειάς, οι παίδες πραγματοποιούν εξαιρετική σεζόν καθώς στην πρώτη φάση τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους έχοντας μόνο μία ήττα, μπράβο στο σύνολο του Ροζάνα και του Παππά, συνεχίστε έτσι ομαδάρα!!

Το παμπαιδικό τμήμα σύντομα θα ξεκινήσει και αυτό τα παιχνίδια του με τον coach Παππά να προετοιμάζει τα παιδιά για τους επερχόμενους αγώνες τους.

Η χρονιά αυτή έχει κυλήσει ιδανικά για τον Κένταυρο μας και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο πολύ ωραίο κλίμα που έχει δημιουργηθεί, τόσο από την διοίκηση, όσο και από το προπονητικό stuff και τα παιδιά.

Ευχόμαστε σε όλους το έτος 2022 να είναι με υγεία, με πολλές επιτυχίες, και πάνω απ’ όλα με προσοχή από όλους έτσι ώστε να διαλύσουμε τον κορονοϊό με σκοπό να απολαμβάνουμε το άθλημα που αγαπάμε χωρίς περιορισμούς και μέτρα!!!”

Σχετικά